Wedstrijd voor de jeugd

Het is alweer een paar jaar geleden dat Kelpen-Oler er met de 1e prijs vandoor ging bij de jeugdwedstrijd. Het was geweldig om te zien hoe alle jeugdverenigingen hun kern op hun eigen ludieke manier voorstelde aan onze nieuwe Burgemeester.

De jeugd blijven betrekken bij carnaval is natuurlijk super belangrijk, vandaar dat wij ook voor de Sleuteloverdracht 2023 weer een leuke wedstrijd organiseren voor de jeugd.

Het thema voor 2023 is:

Wat wordt ons nieuwe Sleuteloverdracht logo?

Ons huidige logo is ondertussen wel aan vernieuwing toe, en wie anders dan onze jeugd kan het beste bepalen hoe ons toekomstige logo er moet gaan uitzien. We willen de jeugdverenigingen dan ook uitnodigen om met leuke ideeën voor een nieuw, fris Sleuteloverdracht logo te komen.

Op de donderdagavond (16 feb.) kunnen de jeugdvereniging dan hun ontwerp/idee aan de Burgemeester gaan presenteren en toelichten (neem, als het kan, een grote versie van jullie ontwerp mee zodat je het ook aan de zaal kunt laten zien). Onze Burgemeester en aanwezige raadsleden gaan dan bepalen wat ons nieuwe logo wordt. Het winnende logo zal vanaf dat moment dan overal gebruikt gaan worden.

Uiteraard zijn er weer mooie geldprijzen te winnen:

Doe allemaal mee en laat ons er weer een onvergetelijke avond van maken.

Voor vragen kunnen jullie altijd terecht bij info@sleuteloverdracht.nl

 

Met vriendelijk groet,

 

Organiserende verenigingen en Stuurgroep Sleuteloverdracht Gemeente Leudal.