Beste (jeugd)carnavalsverenigingen van de Gemeente Leudal,

 

Het nieuwe carnavalsseizoen is alweer begonnen en dus is het weer de hoogste tijd om jullie te informeren over de Sleuteloverdracht Gemeente Leudal 2024.

Organisatie 2024:

De organisatie is in 2024 in handen van de Stuurgroep Sleuteloverdracht Gemeente Leudal samen met de carnavalsverenigingen uit de kernen Heibloem, Neer, en Roggel.

Data en locatie:

De Sleuteloverdracht vindt plaats op donderdag 8 februari (voor de jeugd) en vrijdag 9 februari 2024 in de sporthal te Horn, Rijksweg 7b. Er zijn voor beide avonden weer leuke artiesten geregeld. Het volledige programma zal binnenkort terug te vinden zijn op onze website www.sleuteloverdracht.nl

Burgemeester Désirée Schmalschläger zal ook dit jaar weer op beide avonden aanwezig zijn om de sleutels aan de hoogheden te overhandigen.

Prinsengalerij

Graag willen wij de traditie om alle Hoogheden uit de gemeente Leudal op te nemen in onze prin(ses)sengalerij voortzetten. Stuur, zodra de nieuwe heerser(s) in jullie kern zijn uitgeroepen, de gegevens (naam, foto(HD) en de spreuk of motto) naar info@sleuteloverdracht.nl. Wij zullen deze dan opnemen in onze galerij en op facebook plaatsen.

Jeugdwedstrijd:

Komend seizoen willen wij ook weer een wedstrijd voor de jeugd organiseren. Over hoe dit er precies uit gaat zien krijgen jullie later meer informatie.

Website:

Voor meer informatie kunnen jullie terecht op onze website www.sleuteloverdracht.nl en natuurlijk ook op onze facebook pagina https://www.facebook.com/Stichting-Sleuteloverdracht-Gemeente-Leudal

Laatste oproep:

Om de organisatie van de gezamenlijke Sleuteloverdracht ook na 2024 nog te kunnen garanderen is het noodzakelijk dat zich zeer snel nieuwe leden aanmelden om de huidige stuurgroep op te volgen.

 

 

Wij wensen iedereen alvast een heel mooi en gezellig seizoen toe.

 

 

Stuurgroep Sleuteloverdracht Gemeente Leudal.