Nieuwsbrief 1 Sleuteloverdracht 2020

Beste (jeugd)carnavalsverenigingen van de Gemeente Leudal,

Het nieuwe carnavalsseizoen staat weer voor de deur en dus is het weer de hoogste tijd om jullie te informeren over de sleuteloverdracht van de Gemeente Leudal 2020.

Organisatie:

De organisatie is dit jaar in handen van de Stuurgroep Sleuteloverdracht Gemeente Leudal samen met de carnavalsverenigingen uit de kernen Buggenum, Haelen, Horn en Nunhem.

Data en locatie:

De sleuteloverdracht vindt plaats op donderdag 20 februari (voor de jeugd) en vrijdag 21 februari in de sporthal te Horn, Rijksweg 7b. Er zijn voor beide avonden weer leuke artiesten geregeld. Het programma voor beide avonden is al terug te vinden op onze website.

We zijn zeer verheugd al te kunnen melden dat onze nieuwe burgemeester Désirée Schmalschläger heeft toegezegd op beide avonden aanwezig te willen zijn en dat ze het overhandigen van de sleutels aan onze hoogheden voor haar rekening wil nemen.

Prinsengalerij

Ook dit jaar willen wij weer alle Hoogheden uit de gemeente Leudal opnemen in onze prinsengalerij op onze vernieuwde website. Stuur, zodra de nieuwe heerser(s) in jullie kern zijn uitgeroepen, de gegevens (naam, foto(HD) en de spreuk of motto) naar info@sleuteloverdracht.nl

Jeugdwedstrijd:

Dit seizoen is er ook weer een wedstrijd voor de jeugd. Het thema dit jaar: Sjtèl dich ens veur. Hierbij krijgen de jeugdvereniging de kans om hun vereniging en kern aan onze nieuwe Burgemeester voor te stellen. Hiermee zijn uiteraard weer mooie prijzen te winnen en de felbegeerde wisseltrofee. Meer informatie volgt later.

Website:

Voor meer informatie kunt u terecht op onze nieuwe website www.sleuteloverdracht.nl en natuurlijk ook op onze facebook pagina https://www.facebook.com/Stichting-Sleuteloverdracht-Gemeente-Leudal

Tot slot

De stuurgroep is dringend op zoek naar versterking. Door omstandigheden heeft onze voorzitter Dorus Alofs zich terug moeten trekken en heeft Huub Mestemakers, na vele jaren actief te zijn geweest, aangegeven zijn stokje te willen overdragen. Wij zoeken op korte termijn minimaal twee nieuwe leden. We hopen dat er binnen de diverse verenigingen mensen zijn die zich willen inzetten om dit evenement mede te organiseren. Mocht er interesse zijn stuur dan een bericht naar: info@sleuteloverdracht.nl  

 

Wij wensen iedereen alvast een heel mooi en gezellig seizoen toe.

 

Stuurgroep Sleuteloverdracht Gemeente Leudal.