Beste (jeugd)carnavalsverenigingen van de Gemeente Leudal,

We mogen weer!

Eindelijk, we gaan weer een (hopelijk) “normaal” carnavals seizoen tegemoet. De organisatie van de Sleuteloverdracht is in ieder geval weer volop aan de slag gegaan om er een mooi feest van te maken.

Organisatie 2023:

De organisatie is in 2023 in handen van de Stuurgroep Sleuteloverdracht Gemeente Leudal samen met de carnavalsverenigingen uit de kernen Baexem, Grathem, Heythuysen en kelpen-Oler.

Data en locatie:

De Sleuteloverdracht vindt plaats op donderdag 16 februari (voor de jeugd) en vrijdag 17 februari 2023 in de sporthal te Horn, Rijksweg 7b. Er zijn voor beide avonden weer leuke artiesten geregeld. Het volledige programma zal binnenkort terug te vinden zijn op onze website www.sleuteloverdracht.nl . Burgemeester Désirée Schmalschläger zal ook weer op beide avonden aanwezig zijn om de sleutels aan de hoogheden te overhandigen.

Prinsengalerij

Graag willen wij de traditie om alle Hoogheden uit de gemeente Leudal op te nemen in onze prin(ses)sengalerij voortzetten. Stuur, zodra de nieuwe heerser(s) in jullie kern zijn uitgeroepen, de gegevens (naam, foto(HD) en de spreuk of motto) naar info@sleuteloverdracht.nl. Wij zullen deze dan opnemen in onze galerij en op facebook plaatsen.

Jeugdwedstrijd:

Komend seizoen willen wij ook weer een wedstrijd voor de jeugd organiseren. Over hoe dit er precies uit gaat zien krijgen jullie later meer informatie.

Website:

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.sleuteloverdracht.nl en natuurlijk ook op onze facebook pagina https://www.facebook.com/Stichting-Sleuteloverdracht-Gemeente-Leudal

Tot slot

Zijn er wijzigingen in de contactgegevens van jullie vereniging, geef ons dit dan even door via info@sleuteloverdracht.nl

 

Wij wensen iedereen alvast een heel mooi en gezellig seizoen toe.

Stuurgroep Sleuteloverdracht Gemeente Leudal.